Kommunen:

Her er politikernes korrekte vederlag

Halsnæs Kommune beklager fejl i oversigt over lokalpolitikernes vederlag

Af
Jens Patrick Thiede

VEDERLAG Efter viceborgmester Walter G. Christophersens henvendelse om fejl i kommunens oversigt over politikernes vederlag for 2016 på baggrund af Halsnæs Avis' omtale af vederlagene, har Halsnæs Kommune efterfølgende udsendt en pressemeddelelse.
Her beklager Halsnæs Kommune, at der har figureret forkerte tal på hjemmesiden.
Den nyeste oversigt over lokalpolitikernes vederlag er nu rettet til, oplyser Halsnæs Kommune.

Se de korrekte tal her

Her følger pressemeddelelsens ordlyd:
Alle borgere kan på Halsnæs Kommunes hjemmeside orientere sig i, hvad lokalpolitikerne i Halsnæs modtager af vederlag. Desværre har der på grund af en menneskelig fejl fremgået en række forkerte beløb på den seneste opgørelse, der dækker over 2016.
Fejlene drejer sig dels om vederlag, der er talt med to gange i opgørelsen, dels i nogle tilfælde om medlemmers antal af udvalgsposter og deraf følgende vederlag. Desuden stod Steen Hasselriis som modtager af et byrådsvederlag, hvilket han som borgmester ikke modtager.
Da den første fejl blev opdaget, iværksatte forvaltningen et dobbelttjek af alle vederlag fra Halsnæs Kommune. Alle vederlag fra kommunen er nu blevet korrigeret i oversigten, som kan ses på www.halsnaes.dk
Det skal understreges, at fejlen kun omfatter selve opgørelsen på hjemmesiden og ikke de udbetalinger, som er sket til byrådsmedlemmerne.

null

Publiceret 12 July 2017 13:30

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.