Kommunen:

Her er politikernes korrekte vederlag

Halsnæs Kommune beklager fejl i oversigt over lokalpolitikernes vederlag

Af
Jens Patrick Thiede

VEDERLAG Efter viceborgmester Walter G. Christophersens henvendelse om fejl i kommunens oversigt over politikernes vederlag for 2016 på baggrund af Halsnæs Avis' omtale af vederlagene, har Halsnæs Kommune efterfølgende udsendt en pressemeddelelse.
Her beklager Halsnæs Kommune, at der har figureret forkerte tal på hjemmesiden.
Den nyeste oversigt over lokalpolitikernes vederlag er nu rettet til, oplyser Halsnæs Kommune.

Se de korrekte tal her

Her følger pressemeddelelsens ordlyd:
Alle borgere kan på Halsnæs Kommunes hjemmeside orientere sig i, hvad lokalpolitikerne i Halsnæs modtager af vederlag. Desværre har der på grund af en menneskelig fejl fremgået en række forkerte beløb på den seneste opgørelse, der dækker over 2016.
Fejlene drejer sig dels om vederlag, der er talt med to gange i opgørelsen, dels i nogle tilfælde om medlemmers antal af udvalgsposter og deraf følgende vederlag. Desuden stod Steen Hasselriis som modtager af et byrådsvederlag, hvilket han som borgmester ikke modtager.
Da den første fejl blev opdaget, iværksatte forvaltningen et dobbelttjek af alle vederlag fra Halsnæs Kommune. Alle vederlag fra kommunen er nu blevet korrigeret i oversigten, som kan ses på www.halsnaes.dk
Det skal understreges, at fejlen kun omfatter selve opgørelsen på hjemmesiden og ikke de udbetalinger, som er sket til byrådsmedlemmerne.

null

Publiceret 12 July 2017 13:30

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV