240 løb med Winnie:

Stort beløb samlet ind

Støt Brysterne-løb i Hundested sikrede 34.000 kroner

STØT BRYSTERNE Efter mange måneder i et barsk forløb med kræftbehandling er Winnie Møller Hansen nu erklæret rask, og sammen med sin mor Lene fortsætter hun med at samle penge ind til Støt Brysterne.
Søndag havde de indbudt til et løb på Galgebjerggaard ved Hundested for at samle ind til kampen mod kræft: “Interessen har været enorm med ca. 240 tilmeldte,” siger Lene, der på dagen have travlt med at sørge for mad og drikke til de mange deltagere.
LÆS OGSÅ: SYGDOMMEN SKAL IKKE BESTEMME

Winnie løb selv med på løbets 9 km-distance, og gennem hele forløbet med kræftbehandling har hun netop prioriteret at holde sig aktiv med sport uanset hvad.
“Det har været med til at hjælpe mig i gennem. Den utrolige opbakning fra familie, venner og mange andre har også været en stor støtte,” fortæller Winnie og hun fortsætter: "Jeg har været i en slags osteklokke det sidste års tid og kan faktisk ikke huske ret meget. Nu er jeg begyndt at vende tilbage til livet. Den fantastiske opbakning til løbet giver god støtte til at komme videre, og samatidig får vi forhåbentlig samlet en masse penge ind til Støt Brysterne."
Målet var indsamling af mindst 20.000 kroner, og efter have gjort kassen op efter søndagens arrangement, melder hun begejstret: "Det er helt vildt. Jeg havde et mål om at samle 20000 kroner ind, men det mål blev langt overskredet: Vi fik samlet 34.000 kroner ind til Støt Brysterne - langt over forventet."
an

 

Nogle af de mange deltagere. Privat foto

Nogle af de mange deltagere. Privat foto

Publiceret 19 June 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV