Lukker salon:

Bente bliver mobil

Frisør Bente Jensen rykker ud til kunderne

Af
Jens Patrick Thiede

MOBIL FRISØR “Jeg har haft salon her i ti et halvt år, og nu skal der bare ske noget andet!”
Bente Jensen kigger rundt i sin frisørsalon i Søndergade 50 i Hundested, Le Petit Salon, der snart er fortid.
Hun har besluttet at blive mobil frisør, så hun fremover kører ud til kunderne, og hendes firma skifter i den anledning navn til Le Petit Mobil Klip.
“Jeg troede, det ville blive en neddrosling, når jeg skal til at ligge og køre ud, men det bliver mere det modsatte.”
“Mine kunder breder sig ud over et stort opland, og mange bor i f.eks. København, Gilleleje og Helsingør. Mine københavnerkunder vil samle sig seks til syv styk på en adresse, så det alene bliver en hel arbejdsdag for mig,” fortæller Bente Jensen.
Hun var først bange for, at flere lokale kunder ville forsvinde, når hun ændrer sine arbejdsvilkår, men indtil videre har de taget godt imod den kommende forandring.
“Jeg er taknemmelig for de kunder, der har været der i ti år. I frisørfaget kommer man tæt på folk, for de åbner sig, og man lærer at holde kæft om private ting. Nu kommer jeg så endnu tættere på ved at skulle ind på folks eget domæne i hjemmet. Mange byder nok på kaffe, men det er et arbejde og ikke hygge.”
Ud over de mobile opgaver vil hun også arbejde fast hver lørdag i Din Frisørsalon i Frederikssund, hvor hun lejer sig ind.
“Jeg fortsætter med videreuddannelse og kurser, for ting som farverne og opsætninger er vigtige for de yngre generationer,” siger Bente Jensen.
Opstarten på den mobile karriere markeres med en reception lørdag 29. april kl. 11-14 ved salonen i Søndergade.

null

Publiceret 21 April 2017 14:30

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV