Tøjmand i nye klæder

Din Tøjmand totalrenoveres disse dage

Af
Jens Patrick Thiede

RENOVERING Din Tøjmand i Frederiksværk gennemgår disse dage en totalrenovering både udvendig og indvendig.
“Vi får nye facader og nye markiser udenfor. Indvendig får vi nye trægulve og nyt inventar. Det er en modernisering, vi trænger til, for der er ikke gjort noget siden 1993. Desuden udføres det hele af lokale håndværkere.”
“Vi kører igennem hele weekenden og håber at stå klar med det hele sidst i næste uge,” fortæller Villy Petersen og Morten Larsen.
Forretningen har åbent i hele perioden trods byggearbejdet

Butikken har åbent, selvom der rodes. Foto: JP Thiede

Butikken har åbent, selvom der rodes. Foto: JP Thiede

null

Publiceret 21 April 2017 11:30

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.