Mindeord:

Flemming Berg

MINDEORD Det er med stor sorg at vi tager afsked med vores gymnastikinstruktør Flemming Berg, som afgik ved døden d. 5. april.
Han har været instruktør i i gymnastikforening Hundested (GH) i 39 år og ville kunne fejre sit 40 års jubilæum i 2018.
Hans fokus var at undervise i stortrampolin og springgymnastik.
I årerne har han oplært mange nye springinstruktører, som vi efterfølgende har haft stor glæde af i foreningen.
At han har været en ildsjæl som gik foran, når vi talte om spring og stortrampolin, er der ingen tvivl om, og han er grunden til, at vi i foreningen har fastholdt undervisning i stortrampolin.
Han var altid positiv, og det var tydeligt, at han selv elskede at arbejde med børn og i foreningens regi. Han var en dygtig underviser, og børnene var meget glade for at komme til springgymnastik og stortrampolin.
Han hyggede sig særligt, når hans tidligere gymnaster kom med deres børn, som selvfølgelig også skulle lære springgymnastik eller stortrampolin.
Flemming vil altid være savnet i Gymnastikforening Hundested
Ære være hans minde
Gymnastikforening Hundested, Anette Larsen

null

Publiceret 19 April 2017 10:30

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.