Jonas’ mor:

Jeg var selv med til at finde min søn

Moderen til den afdøde Jonas Schmidt, der blev fundet tirsdag, kommer med en udtalelse om fundet af sin søn

PRÆCISERING 17-årige Jonas Schmidt fra Frederiksværk, som var genstand for en større eftersøgning i påsken, blev fundet død ved Frederiksværk Havn tirsdag formiddag 18. april.
Halsnæs Avis har online og senere i ugens avis berettet udførligt om sagen, der startede med en efterlysning søndag aften 16. april, efter Jonas Schmidt var forsvundet fra sin egen fest i hjemmet på Havnevej skærtorsdag.
Som følge af efterlysningen blev en større eftersøgning iværksat søndag aften 16. april og mandag 17. april.
Tirsdag formiddag 18. april blev Jonas så fundet død i vandet vest for Slaggemolen i Frederiksværk.
Nu har Halsnæs Avis modtaget en skriftlig besked fra moderen til Jonas Schmidt, Heidi Schmidt. Her en redigeret udgave:
“Jeg har behov for at understrege, at det var min nære familie, venner, et par frivillige og jeg, der fandt min søn,” skriver Heidi Schmidt og tilføjer, at det betyder meget for hende at få dette budskab ud.

Mindemarch tirsdag

Familien havde tirsdag aften 18. april til minde om Jonas Schmidt arrangeret en sørgemarch, der startede med blomsternedlæggelse og lystænding ud for hjemmet på Havnevej.
Herfra gik de op imod 200 deltagere ud til stedet, hvor Jonas var blevet fundet, og her sagde familien et par ord.
Der er desuden oprettet en facebookgruppe med titlen “Til minde om Jonas Schmidt”.jent@lokalavisen.dk

Publiceret 19 April 2017 11:45

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.