Lokalt par vandt 3 mio. i Lotto

 
Nogle hopper og springer. Andre går shop-amok. Og så er der dem, der bestiller en pizza og går tidligt i seng. Et par fra Halsnæs Kommune udviste ekstraordinær ro, da de blev millionærer i påskens Lottotrækning. Det oplyser Danske Spil. Præcis 3.011.060 kroner lød førstepræmiepuljen på, og det fik naturligvis vinderen til at gøre store øjne.
"Jeg kunne næsten ikke tro det, og jeg gik helt i stå, da jeg tjekkede min kupon Skærtorsdag," fortæller den anonyme vinder, som er i 40'erne.
Da hun tjekkede sin kupon, vidste hun ikke, hvor meget gevinsten var på. Hun vidste kun, at den var på mere end 10.000 kroner, og hun måtte derfor en tur i banken.
"Det var først, da jeg afleverede Lotto-kuponen i banken, at jeg troede på, at gevinsten var virkelig. Det var virkelig en lettelse. Jeg har jo gået og sikret mig, at den ikke blev væk," siger hun.
Der er mange måder at fejre begivenheder på, men for den heldige kvinde var det dog en lidt mere beskeden en af slagsen, der fandt sted.
"Min mand og jeg bestilte en pizza og så gik vi tidligt i seng. Vi sad bare og kiggede på hinanden, fordi vi var så overvældede," siger kvinden.
Hun oplyser til Danske Spil, at gevinsten skal bruges på at betale huset og campingvognen ud, og måske skal bilen også skiftes ud på et tidspunkt.

Publiceret 19 April 2017 15:38

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV