Læring sættes i bevægelse

INDLÆRING Den 20. og 21. april 2017 mødes knap 300 børn, 50 pædagoger og 100 pædagogstuderende til børnekulturdage med fokus på læring i bevægelse. Arrangementet er et samarbejde mellem UCC Nordsjælland og BUPL Nordsjælland.
”På Børnekulturdagene får de pædagogstuderende mulighed for at arbejde i praksis med børn fra lokale institutioner. Det giver de studerende lejlighed til at omsætte deres teoretiske viden fra undervisningen til spændende pædagogiske aktiviteter for små og store børn,” siger Anne Kirstine Nielsen, uddannelsesleder på Pædagoguddannelsen Nordsjælland, UCC.
Skolebørn fra Halsnæs deltager den 21. april. Mens børnene er optagede af de studerendes aktiviteter, bliver deres pædagoger på skift tilbudt et fagligt oplæg af Lektor, Lotte Marquard, om sammenhængen mellem læring og bevægelse.
Arrangementet finder sted på Professionshøjskolen UCC i Hillerød.jent@lokalavisen.dk

Publiceret 19 April 2017 11:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.