Forfatter med bog om de post- moderne tider

Jakob Jensen aktuel med bog

FORFATTER Jakob Jensen og er født og opvokset i Frederiksværk og bor lige ved siden af stålværket. Nu er den 38-årige lokale forfatter aktuel med bogen “Postmoderne tider”.
“Den er et satirisk forsøg på at tale om tiden i og efter det moderne liv. Hvad har vi fået, og hvad har vi mistet da vil blev rige, og fik vores ubegrænsede frihed til at gøre alt,” fortæller Jakob Jensen.
På bagsiden af bogen står der:
“Historiefortælling i alle former har altid været min store interesse, og det samme har humor. Og på et tidspunkt begyndte jeg selv at skabe mine egne historier. Nu har jeg samlet otte af mine bedste finurlige historier i en bog og udgivet dem.”
Det har været en lang vej til udgivelsen, forklarer forfatteren:
“Jeg har taget tre lange forfatterforløb online på nettet, et kursus i humorwriting i New York og London og et forfatterkursus hos nordisk online forfatterkursus.”
“Derudover er det også blevet til nogle med fysisk deltagelse i Danmark, sommerkurserne i Torup og et FOF forfatterkursus i København. Alle de kurser har gjort, at jeg har fundet min stil og stemme som forfatter.”
Jakob Jensen er uddannet produktionsingeniør fra Ingeniørhøjskolen i København. Han har desuden lavet historieoplæsning på karl-e.

jent@lokalavisen.dk

Publiceret 19 April 2017 10:00