Forfatter med bog om de post- moderne tider

Jakob Jensen aktuel med bog

FORFATTER Jakob Jensen og er født og opvokset i Frederiksværk og bor lige ved siden af stålværket. Nu er den 38-årige lokale forfatter aktuel med bogen “Postmoderne tider”.
“Den er et satirisk forsøg på at tale om tiden i og efter det moderne liv. Hvad har vi fået, og hvad har vi mistet da vil blev rige, og fik vores ubegrænsede frihed til at gøre alt,” fortæller Jakob Jensen.
På bagsiden af bogen står der:
“Historiefortælling i alle former har altid været min store interesse, og det samme har humor. Og på et tidspunkt begyndte jeg selv at skabe mine egne historier. Nu har jeg samlet otte af mine bedste finurlige historier i en bog og udgivet dem.”
Det har været en lang vej til udgivelsen, forklarer forfatteren:
“Jeg har taget tre lange forfatterforløb online på nettet, et kursus i humorwriting i New York og London og et forfatterkursus hos nordisk online forfatterkursus.”
“Derudover er det også blevet til nogle med fysisk deltagelse i Danmark, sommerkurserne i Torup og et FOF forfatterkursus i København. Alle de kurser har gjort, at jeg har fundet min stil og stemme som forfatter.”
Jakob Jensen er uddannet produktionsingeniør fra Ingeniørhøjskolen i København. Han har desuden lavet historieoplæsning på karl-e.

jent@lokalavisen.dk

Publiceret 19 April 2017 10:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.