17-årige Jonas forlod egen fest torsdag:

Ikke set siden

17-årige Jonas Schmidt forlod torsdag aften forlod sin egen fest i Frederiksværk. Han vendte aldrig tilbage, og siden har ingen set ham. Men nu er der muligvis fundet et spor i sagen, som får politiet til at indsætte dykkere i eftersøgningen.
Der er fundet nogle bukser, som måske tilhører Jonas, oplyser Nordsjællands Politi. Kammerater til Jonas mener, at de fundne bukser ligner dem, Jonas havde på til festen i torsdags. De blev fundet sent søndag aften i området ved havnen, men ikke i vandet. Politiet vil fortsat lede efter Jonas Schmidt i området mellem bopælen på Havnevej i Frederiksværk og havnen. Senere mandag vil også patruljer med hunde undersøge området i Frederiksværk.
Jonas Schmidt beskrives som en spinkel fyr med grønne øjne og lyst skulderlangt hår, der formodentligt er opsat. Han er cirka 175 centimeter høj. Han bar en brun hue, mørkegrøn Fjällräven-jakke og mørke bukser, da han forlod sit hjem.
Hjælp meget gerne Jonas' familie og politiet med at sprede og dele denne efterlysning gennem Facebook-opslaget under denne artikel:
 

Signalement: Jonas Schmidt

17 år gammel

175 høj

Spinkel af bygning

Har skulderlangt lyst hår, som er opsat

Grønne øjne

Var ved sin forsvinden iklædt en mørkegrøn fjällräven jakke, en brun Carhartt-hue og mørke bukser

Publiceret 17 April 2017 11:10

SENESTE TV