17-årige Jonas forlod egen fest torsdag:

Ikke set siden

17-årige Jonas Schmidt forlod torsdag aften forlod sin egen fest i Frederiksværk. Han vendte aldrig tilbage, og siden har ingen set ham. Men nu er der muligvis fundet et spor i sagen, som får politiet til at indsætte dykkere i eftersøgningen.
Der er fundet nogle bukser, som måske tilhører Jonas, oplyser Nordsjællands Politi. Kammerater til Jonas mener, at de fundne bukser ligner dem, Jonas havde på til festen i torsdags. De blev fundet sent søndag aften i området ved havnen, men ikke i vandet. Politiet vil fortsat lede efter Jonas Schmidt i området mellem bopælen på Havnevej i Frederiksværk og havnen. Senere mandag vil også patruljer med hunde undersøge området i Frederiksværk.
Jonas Schmidt beskrives som en spinkel fyr med grønne øjne og lyst skulderlangt hår, der formodentligt er opsat. Han er cirka 175 centimeter høj. Han bar en brun hue, mørkegrøn Fjällräven-jakke og mørke bukser, da han forlod sit hjem.
Hjælp meget gerne Jonas' familie og politiet med at sprede og dele denne efterlysning gennem Facebook-opslaget under denne artikel:
 

Signalement: Jonas Schmidt

17 år gammel

175 høj

Spinkel af bygning

Har skulderlangt lyst hår, som er opsat

Grønne øjne

Var ved sin forsvinden iklædt en mørkegrøn fjällräven jakke, en brun Carhartt-hue og mørke bukser

Publiceret 17 April 2017 11:10

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.