Ny smykkebutik:

Egne designs og eget håndværk

Smykkebutik åbner i Ølsted

Af
Jens Patrick Thiede

BUTIKSÅBNING Efter flere års deltagelse på lokale håndværksmarkeder i Halsnæs har den lille danske virksomhed YO-silver besluttet at etablere en mindre butik i lokalområdet.
”Vores lokale kunder har ønsket et mere permanent salgssted i Halsnæs, og vi valgte at åbne butik i Ølsted, da jeg bor her kan kombinere mit daglige arbejde med at drive butikken,” siger Heidi Ynill.
Butikken ligger på Birkebakkerne 4, og Heidi Ynill driver den sammen med sølvsmed Jens Chr. Olsen, der arbejder på værkstedet i Vanløse. Han vil imellem vil være til stede i butikken, da han ofte er i området p.g.a. sit sommerhus i Liseleje.
Yo-Silver blev etableret i 2014 og udvikler og producerer håndværk inden for sølv og glas. Produkterne standses ud i Ishøj, men ellers foregår alt inden for egen rækker.
“Jens og jeg har en fælles passion for design. Alle vores smykker og bordsølv er egne designs og eget håndværk, intet er smeltet om. Jeg har desuden en meget grøn tænkning og hader at smide ud,” fortæller Heidi Ynill.
YO-silver har tilhørende webshop og vil i første omgang køre med begrænsede åbningstider, men ejernes håber, at den på sigt vil kunne drives fuldtids.

Alle sølvvarer er eget design.

Alle sølvvarer er eget design.

Heidi Ynill bor på ejendommen og passer derfor butikken i kombination med sit andet arbejde.

Heidi Ynill bor på ejendommen og passer derfor butikken i kombination med sit andet arbejde.

Publiceret 24 March 2017 12:30

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV