Højt humør hos Heros

Seks medaljer til Herosbryderne ved DM i Odense

Af
Thomas Quvang

BRYDNING Hæderkronede Heros oplevede en stor sportslig weekend, da der blev afviklet danske mesterskaber for drenge, ungdom, junior, piger og kvinder. Mesterskaberne blev afviklet af den unge klub BK Odin i Sportscentrum Odense og Heros havde i alt ni atleter til start henover de to dage.

Suveræn Oliver

Lørdagen blev ganske forrygende for de lokale madrasatleter. Oliver Jensen var aldeles suveræn i 63 kg ungdom, og han forsvarede sit danske mesterskab fra i fjor. Oliver Jensen vandt alle sine kampe på fald og viste storform efter en længere sygdomsperiode. I ingen af kampene var der tvivl om udfaldet, Oliver Jensen er bare den bedste i Danmark i vægtklassen. Mads Jakobsen i 50 kg. ungdom leverede ligeledes fornemt. Efter en mindre formnedgang, viste han fin teknisk brydning mod fysisk stærkere modstandere, og kunne vende hjem med velfortjent sølv om halsen. Unge Mathias Holk i 29 kg. drenge kunne ligeledes pryde sig med sølv til hans første DM, efter kun 16 måneder som bryder. Mathias bliver meget spændende at følge fremover. Emil Jakobsen måtte for andet år nøjes med bronze, sølvet var inden for rækkevide, men marginalerne var ikke på Emils side på dagen. Maria Willumsen i 48 kg. kunne efter nogle fantastiske kampe ligeledes pryde sig med bronze. Maria var i sine kampe mod nr. 1 og 2 foran, men den manglende rutine, gjorde at de langt mere rutinerede modstander desværre trak det længste strå. Clara Roejkjaer i 55 kg. viste som Maria en fantastisk vilje og kampgejst, men måtte også bøje sig for atleter der havde mellem 5 til 10 års mere erfaring. Clara endte på den kedelige 4. plads. Men de to piger de skal nok komme til tops engang. Victor Chrstensen og Alexander Øbro nåede ikke til de sjove kampe denne gang.

Mikkel Lassen på vej mod sit tredie DM-guld på stribe

Mikkel Lassen på vej mod sit tredie DM-guld på stribe

Mikkel’s hattrick

Søndag Havde AK Heros kun en enkelt atlet i aktion. Det var de sidste to års forsvarende mester Mikkel Lassen i 66 kg junior. Mikkel har efter Thor Masters været i træningslejr med verdens eliten (senior) i 12 dage, så det var en stærk men slidt Mikkel, der skulle prøve at vinde sit tredie danske juniormesterskab på stribe. Og endnu engang viste Mikkel sin klasse og vandt overbevisende. Dog havde han en hård kamp mod landsholds kollegaen Kasper Ravn fra Thrott, der er den eneste, der kan byde Mikkel op til dans. På dagen var Mikkel dog hele tiden et skridt foran og vandt finalen med 3-1 i en kamp hvor de begge viste brydning af international klasse.

Publiceret 20 March 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV