A-holdet godkendt

KV17 Socialdemokratiet Halsnæs er nu klar med 17 kandidater til kommunalvalget. Alle 17 blev godkendt på en generalforsamling 18. marts, hvor de kunne fortælle lidt om sig selv, og hvad de vil kæmpe for i det kommende byråd. Steffen Jensen er forlængst valgt som partiets spidskandidat og borgmesterkandidat. Rækkefølgen af de øvrige kandidater afgøres af medlemmerne ved en brevafstemning. Den yngste af kandidaterne er Jonas Thomsen på 18 år, mens Torben Hedelund som den ældste er 66 år. Alle Socialdemokratiets otte nuværende byrådsmedlemmer stiller op igen. På billedet er det fra venstre (nuværende byrådsmedlemmer er med fed skrift): Steen Mikkelsen, Tommy Frøslev, Kim Daubjerg, Jonas Thomsen, Helle Lunderød, Annette Westh, Steffen Jensen, Sarah Lindemann Thøgersen, Torben Hedelund, Kirsten Lauritsen, Jannik Haulik Jørgensen, Henrik Tolstrup, Helge Friis, Søren Hammer, Hanne Kjærulff og Kirstin Kristensen. Peter Rohde er også godkendt men fraværende ved fotograferingen. kil@lokalavisen.dk


Publiceret 20 March 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.