FOTOSERIE:

Havnefoged fejret ved velbesøgt reception

Hundesteds havnefoged Søren Brink rundede de 50

Af
Jens Patrick Thiede

FØDSELAR Mange hundrede gæster valgte torsdag 16. februar at lægge turen forbi Hundested havnefoged Søren Brinks 50 års fødseldagsreception.
Venner og familie, samarbejdspartnere og andet godtfolk fyldte massivt i den gamle færgeterminal, hvor fødselaren tog imod, og gulvet måtte tages i brug, da det overbelæssede gavebord ikke havde mere plads.

SE FOTOGALLERI HER

Havnens formand og Brinks nærmeste samarbejdspartner i det daglige arbejde, Børge Larsen, holdt tale:
"Du kan godt gøre dig bred, Søren, for du har en stor del af æren for, at Hundested Havn har haft den fremgang, vi ser i dag," lød det.

Gør kvinderne vilde

Børge Larsen fortalte også, at da Søren Brink kommer fra et fiskerhjem, har det altid ligget i kortene, at han skulle have med søen at gøre.
"Som havnefoged er du en fin repræsentant for havnen, altid venlig. Med stor veltalenhed tager du imod, og kvinderne er vilde med den flotte mand i smart tøj," sagde Larsen.
Søren tager sig altid tid til tingene, og derfor er hans motto blevet: "Så for satan, nu kommer jeg for sent igen", slog havneformanden fast til latter for de fremmødte.
Men havnefogeden kan også til tider udvise temperament og bande vederstyggeligt...
Børge Larsen kom naturligvis også ind på Brinks varemærke i nyere tid - at få krydstogsskibe til Hundested, hvilket som bekendt lykkedes i 2016.
Gæsterne fik serveret godter fra Bryghuset, men hen ad aftenen løb selskabet tør for drikkevarer, så der måtte hentes nye forsyninger udefra.
Aftenens vært havde mere end travlt med at hilse på og servicere de mange, mange gæster, der kiggede forbi.

LÆS PORTRÆT AF SØREN BRINK I HALSNÆS AVIS UGE 8

null

Publiceret 17 February 2017 11:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV