Indehaver Carsten Petersen mener at kunne løse problemer med internetforbindelser i yderområder. Foto: Halsnæs Avis

Indehaver Carsten Petersen mener at kunne løse problemer med internetforbindelser i yderområder. Foto: Halsnæs Avis

Specialiseret i hurtige løsninger

NETDÆKNING Der har været meget debat om netdækningen i Halsnæs samt mulighederne for at få hurtigt internet. Kommunen har tidligere holdt møde med TDC/Yousee om sagen.
Senest har Halsnæs Kommune så leveret et interaktivt kort, hvor man ned på adresseniveau kan tjekke, hvor hurtigt internet man kan få.
Nu har butikken Liv'In Design specialiseret sig i stabile internetforbindelser i udkanten af udbydernes dækning - f.eks. i områder med mange sommerhuse.
Firmaet måler signalet på adressen og undersøger muligheden for en bedre løsning. Ved at opsætte en speciel antenne på boligen, påstår firmaet at kunne trække kraftigere og mere stabilt 4G-netværk ind i ejendommen.
“Vores løsning henvender sig til den kunde, som ikke har mulighed for at få hurtigt internet via en kabelløsning, og det samme gælder det mobile netværk 4G, det kan vi også løse,” fortæller indehaver Carsten Petersen og tilføjer, at der også indgår et modem i deres løsning.
De kan også håndtere det indvendige trådløse netværk i huset og har udført løsningen hos flere kunder rundt på Sjælland, fortæller firmaet.

jent@lokalavisen.dk

null

Publiceret 23 May 2016 11:00

SENESTE TV