Halsnæs medlem af lystfisker-organisation

Kommunen bliver medlem af Fishing Zealand

Af
Jens Patrick Thiede

LYSTFISKER-TURISME Halsnæs Avis berettede senest om et informationsmøde, hvor en repræsentant for organisationen Fishing Zealand, der arbejder for at opbygge bæredygtig lystfiske-turisme, fortalte om projektets arbejde.
Nu har kommunen valgt at melde sig ind i Fishing Zealand, oplyser byrådsmedlem Sune Raunkjær (V) på sin politiske Facebook-side.
"Vi har i Udvalget for Vækst og Erhverv besluttet at melde Halsnæs kommune ind i Fishing Zealand. Jeg synes, det ligger fint i tråd med vores vækst-strategi samt vores nye vision 2030."
"Nu skal vi så have etableret en klynge af samarbejdspartnere, der kan og vil være med til at udvikle kystfiskeriet i Halsnæs for både turister og lokale."
"Det bliver spændende at følge, og jeg håber, at både sportsfisker-foreninger, havne, turisme-operatører og andre mulige partnere byder ind," melder Raunkjær.

Publiceret 13 May 2016 14:30

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.