Kim Bang understreger, at kommunen gør, hvad de kan og har vejkrydset højt på dagsordenen. Foto: Privat

Kim Bang understreger, at kommunen gør, hvad de kan og har vejkrydset højt på dagsordenen. Foto: Privat

Megaflex-direktør:

Vejkryds koster lokale arbejdspladser

Endnu en erhvervsleder kritiserer trafikforhold på Industrivej

Af
Jens Patrick Thiede

TRAFIK Endnu en direktør i en stor Halsnæs-virksomhed har ytret sig om vejkrydset Hundestedvej/Industrivej. Denne gang er det Kim Bang fra Mega Flex, der gør sig i bygge og anlæg, industriservice og mandskabsudlejning, som påtaler problemerne.
For nyligt har adm. direktør i Knudsen Plast, Jan Lehmann Hansen, udtrykt sin utilfredshed med trafikforholdene i krydset og luftet tanken om, at man måske flytter firmaet med 65 ansatte, hvis ikke krydset laves mere sikkert.

Ugentligt samtaleemne

Kim Bang har lignende erfaringer fra sin egne medarbejdere, der ugentligt fortæller om farlige situationer i krydset.
”Vores ansatte her på kontoret skal ud i det kryds hver dag, og det er et problem for os. Nogle kommer med sved på panden og fortæller, at 'det var tæt på'.”
“Andre kører alternative, men mere besværlige veje ind til virksomheden. Jeg kan godt tilslutte mig det, Jan Lehmann siger,” fortæller Kim Bang.

LÆS OGSÅ: Kommunen vil udfordre Vejdirektoratet

Han vil dog ikke gå så langt som at flytte Mega Flex fra Industrivej, men krydsets farlige trafiksituationer har påvirket virksomhedens strategi for nye medarbejdere.
”Vi har valgt at oprette nogle kontorarbejdspladser i København, så vores medarbejdere, der bor derinde, ikke skal køre herud hver dag.”
”Det er en konstatering, at vejforholdene er dårlige i krydset. Derfor ser man ikke flere arbejdspladser hos os her i Halsnæs lige nu, og selvom krydset ikke er en afgørende faktor, er det en medvirkende årsag til den beslutning,” forklarer Kim Bang.

null

Publiceret 28 January 2016 12:30