Klar til frokostplatte trods småproblemer i opstarten

Giv os en chance, alt er nyt, lyder det fra Hundested Havnerestaurant, der udvider menuen med dansk frokost fra 1. april

Af
Jens Patrick Thiede

OPSTART "Vi er kommet lidt travlt i gang. Alt er nyt - fra indretningen til personalet, så vi har haft lidt småproblemer."
Sådan lyder vurderingen af opstarten fra den daglige leder af Hundested Havnerestaurant, Shirley, siden det nye spisested slog dørene op den 18. marts i år.
Trods modgangen i startfasen er hun dog optimist med den videre drift.
"Vi klarer det bedre og bedre fra dag til dag, og allerede nu kører det fint, selvom der er nogle småting, der stadig skal rettes til."

Frokost og buffet

"Derfor kører vi med åbningstilbud, da det er nemmere i starten. Jeg håber, gæsterne kan forstå det. Vi skal lige i gang og lære hinanden at kende, så giv os venligst en chance," lyder opfordringen fra Shirley.
Hundested Havnerestaurant byder på kinesisk buffet og sushi om aftenen.
Fra 1. april serveres der også klassisk dansk frokost, hvilket fortsætter gennem turistsæsonen sommeren over.

Publiceret 31 March 2015 09:30

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.