Rest in Beats byder på snørklet dansk poesi krydret med triphop beats.
Rest in Beats byder på snørklet dansk poesi krydret med triphop beats.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nye skud sætter gang i festen

Upcomming bands og DJ på scenen i Gjethuset


KONCERT

Fredag 2/2 kl. 17

GJETHUSET

Mangler du inspiration til ny musik eller trænger du bare til en aften i godt selskab med god musik og åben bar, så kig forbi Gjethuset der præsenterer den tredie omgang Nye Skud - festivalen for nye navne på den danske musikscene.

Nye Skud byder denne gang på navnene Moody, Berg og Rest in Beats samt en DJ til at sætte gang i fredagsfesten.

Bag navnet Moody står den 22 årige producer og singer/songwriter Josefine Moody. Hendes musikrejse begyndte i starten af 2016 og hun udgav sin debut EP ‘Golden Souls’ i november. I takt med udgivelsen af hendes EP, blev hun også Ugens Kanon på DR’s KarriereKanonen, hvor hendes musik blev spillet på P3 over en længere periode og senest blev hun én af de tre vindere af Karrierekanonen efter en overbevisende finale optræden på Smuk Fest 2017.

Berg har, siden at hun var 13 år gammel, delt sine sange på Facebook og Youtube og fået en god fast fanskare. Genren er indie og teksterne er på dansk med en historiefortælling, som er inderligt aktuel og relevant for Bergs fanskare.

Rest in Beats blæste publikum omkuld til dette års udsolgte P6 beat i januar.

Det er snørklet dansk poesi der hviler ovenpå levende, tektoniske, triphop beats. Duoen består af to legesyge sjæle. som er kendt for deres intense synergi på scenen og samspillet mellem de to har vakt begejstring på spillesteder og venues over det meste af Danmark.


Publiceret: 28. Januar 2018 18:46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt