“Din lokale bisidder” modtog årets Frivillighedspris i 2016. På billedet ses Lis Stigaard og Erik Hendriksen.
“Din lokale bisidder” modtog årets Frivillighedspris i 2016. På billedet ses Lis Stigaard og Erik Hendriksen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nye bisiddere søges


HALSNÆS En bisidder er en person, der frivilligt tilbyder følgeskab og et par ekstra øjne og ører i forskellige situationer, som en borger er utryg ved.

I en presset situation opstår større usikkerhed, utryghed og i yderste konsekvens mistro til eksperter og autoriteter. En bisidder kan ofte hjælpe til at få overblik over sin egen situation.

Foreningen “Din lokale bisidder” tilbyder denne assistance til både ældre som yngre borgere. Men foreningen kan kun hjælpe, hvis der er tiltrækkeligt mange frivillige. Og lige nu kan der godt bruges nogle flere.

“En bisidder behøver ikke, nødvendigvis at have en særlig viden indenfor forskellige fag og områder. Det er de personlige egenskaber, der lægges vægt på,” fortæller Erik Hendriksen, koordinator for “Din lokal bisidder” i Halsnæs.

Inden man kommer til at arbejde som frivillig i “Din lokale bisidder”, skal man have gennemgået kurser og erhvervet kendskab til lovgivningen, omkring borgernes ret til at have en bisidder med til møder med myndighedspersoner.

“Din lokale bisidder” kan kontaktes via hjemmesiden dinlokalebisidder.dk eller på telefon: 2826 4321.

kil@lokalavisen.dk


Publiceret: 10. Oktober 2017 14:33

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt