Martin Holm Jensen, Vibeke Frej og Laura Melchior Kristensen modtog de ærefulde MLI-pokaler ved hovedafdelingens generalforsamling i sidste uge.
Martin Holm Jensen, Vibeke Frej og Laura Melchior Kristensen modtog de ærefulde MLI-pokaler ved hovedafdelingens generalforsamling i sidste uge.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny struktur i Melby-Liseleje IF

MLI’s hovedafdeling er stadig medspiller - men i mindre grad end tidligere
GENERALFORSAMLING Der var i sidste uge generalforsamling i Melby-Liseleje IF’s hovedafdeling.

Det var en generalforsamling som bød på en del ændringer i netop hovedafdelingen, som fremadrettet stadig bliver overordnet medspiller, men i langt mindre grad end tidligere.

Således blev der vedtaget flere ændringer i foreningens vedtægter:


I tråd med hverdagen

“Fremover er vedtægterne mere i tråd med hverdagen i foreningen, det grundlæggende i det, at være en samlet forening er stadig i højsædet, men de enkelte afdelinger, under hovedafdelingen, er nu mere selvstændige”, fortæller Kim Daugbjerg fra MLI’s fodboldafdeling. Kim tilføjer:

“Fremadrettet kan de enkelte afdelinger egenhændigt tage beslutninger og lave forskellige tiltag, uden at de først skal op og vende i hovedafdelingen”.

Fremover skal der heller ikke vælges en bestyrelse til hovedafdelingen, det blev bestemt på generalforsamlingen, at disse bestyrelsesposter går på skift i de enkelte afdelinger. Det er således formændene i de forskellige afdelinger, som tegner hovedafdelingen i den nye struktur.

Det blev ligeledes bestemt, at fodbolden, som den største afdeling i Melby-Liseleje IF, skulle varetage formandsposten i de kommende to år, hvorefter en af de øvrige afdelinger overtager denne post.

Derfor er netop Kim Daugbjerg formand for de kommende to år mens Carsten Madsen, fra dart-afdelingen er næstformand og Erik Kjærgaard fra tennis-afdelingen er kasserer.


MLI pokaler

Sidst men ikke mindst kunne afgående formand Bo Antonsen i forbindelse med generalforsamling overrække de traditionsrige MLI-pokaler.

Povl Westfall"s lederpokal tilfaldt Vibeke Frej, mens Martin Holm Jensen modtog MLI"s ungdomslederpris. Karin Egdø blev hædret som årets MLI’er på seniorplan mens Laura Melchior Kristensen blev årets MLI’er på ungdomsfronten.


Publiceret: 06. December 2017 11:27

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis