Dorte Bach-Danielsson har pr. 1. januar startet et nyt, lokalt ejendomsmæglerfirma
Dorte Bach-Danielsson har pr. 1. januar startet et nyt, lokalt ejendomsmæglerfirma "Bach Bolig". Foto: Tomas Bach-Danielsson
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny ejendomsmægler

Dorte Bach-Danielsson har startet nyt, lokalt ejendomsmæglerfirma


BOLIGSALG Efter at have arbejdet en årrække indenfor ejendomsmæglerbranchen, har Dorte Bach-Danielsson, Frederiksværk, valgt at springe ud som selvstændig ejendomsmægler under navnet ”Bach Bolig”.

Hvorfor har du valgt at gå egne veje?

"Jeg mener at have noget andet at tilbyde end andre. Jeg ønsker at gøre boligsalget mere trygt og personligt, det vil være samme mægler hele vejen fra vurdering til nøgleoverdragelse," fortæller Dorte Bach-Danielsson og fortsætter:

"Jeg har også helt bevidst valgt ikke at have en fysisk butik. Det er lidt gammeldags med store butikker og butiksvinduer. Der kommer alligevel sjældent nogen købere, det er tiden løbet fra. I dag foregår det mest via boligsites og sociale medier. En butik midt i byen er bare en fordyrende omkostning, som boligsælgerne i sidste ende betaler for via et højere mæglersalær."

Dorte Bach-Danielsson fremhæver sit store lokalkendskab:

"Jeg har boet i Frederiksværk siden jeg var 4 år, så det er mere end 40 år. Jeg elsker at bo her og kommer aldrig til at bo andre steder - her er fantastiske strande, skønne skove og dejlige Arresø."

Dorte Bach-Danielsson har tidligere arbejdet hos en ejendomsmægler i Københavnsområdet og har i de seneste ca. 5 år været ansat hos flere af de lokale ejendomsmæglerkæder, hvor hun har udbygget sit kendskab til hver en krog af Halsnæs.

Bach Bolig er kommet godt fra start:

"Jeg er blevet taget rigtig godt imod. Der gik kun tre dage, så kunne jeg sætte den første bolig til salg," beretter en optimistisk Dorte Bach-Danielsson.


Publiceret: 07. Januar 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt