"Pas godt på forretningen". Henrik Wodskou overdrager nøglerne til Kenneth Nørregaard. Foto Thomas Quvang
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nørregaard i Nørregade

Kenneth Nørregaard overtager Wodskou's forretning i gågadenOVERTAGELSE ”Jeg er helt tryg ved at overdrage forretningen til Kenneth, han er virkelig typen der brænder for det, så jo, forretningen er helt sikkert i de bedste hænder fremover”.

Det er af helbredsmæssige årsager, at Henrik Wodskou den 1. februar overdrager nøglerne til den næstældste forretning i Nørregade til Kenneth Nørreggard.

”Jeg skal bruge det næste stykke tid til at komme mig over længere tids sygdom, og blive helt frisk igen”, siger Henrik Wodskou.

Det er 43 år siden at farvehandler Niels Wodskou sammen med hustruen Winnie åbnede forretningen i gågaden. Siden har forretningen været på familien Wodskous hænder, det er 21 år siden at Henrik Wodskou overtog.


Startede som bydreng

Onsdag er det dog slut med at have navnet Wodskou i den populære forretning, nu bliver det istedet Nørregaard i Nørregade.

Det er dog yderst begrænset, hvor meget den nye indehaver Kenneth Nørregaard skal læres op i det ædle fag at drive virksomhed. Kenneth Nørregaard har selv været i forretningen i mere end 27 år. Startede som bydreng efter 9. klasse i folkeskolen og blev få år senere udlært i forretningen og har siden trofast passet sit arbejde.

”Jeg vil fortsætte forretningen efter samme koncept, med den gode service overfor kunderne. Det første Niels sagde til mig da jeg startede var, at man skal behandle sine kunder ordentligt, og det er i den ånd, at jeg vil drive forretningen videre”, siger Kenneth Nørregaard der i forbindelse med overtagelsen beholder alt personale:

”Personalesituationen er uændret, jeg fortsætter selvfølgelig bag disken sammen med butiksassistent Phillip, fire arbejdsdrenge og en montør” siger Kenneth .

Der bliver ikke tale om pomp og pragt i forbindelse med overtagelsen onsdag:

”Det venter vi med til senere, men det skal nok blive fejret”, slutter Kenneth Nørregaard.


Publiceret: 01. Februar 2017 10:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt