90 elever i år og 100+ elever næste år på efterskolen  i Torup. Foto fra skolens Infinity-bane, som kombinerer elektroniske spil med fysiske udfordringer i f.eks. e-tennis.
90 elever i år og 100+ elever næste år på efterskolen i Torup. Foto fra skolens Infinity-bane, som kombinerer elektroniske spil med fysiske udfordringer i f.eks. e-tennis.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

NNY fortsætter med 100+ elever i 2018


EFTERSKOLE Allerede nu er der gang i tilmeldingerne til næste skoleår på New Nordic Youth, der kan melde om godt 100 elevindskrivninger i 2018/19.

Den overraskende melding kom frem ved åbningsreceptionen tirsdag på iværksætterefterskolen i Torup: Godt 10 måneder før starten på næste skoleår er stort set alle pladser besat, og der er tilmed oprettet venteliste.

"Vi har op til 110-115 pladser, så vi er stort set i mål længe før næste skoleår starter," lyder det fra skolen.

LÆS OGSÅ: NNY-ELEVER RYSTES SAMMEN

Ved receptionen kunne den ene af de to ledere, Jane Holstein, desuden berette om det blomstrende samarbejde blandt eleverne, der kan bruge hinandens kompetencer til f.eks. udvikling af apps, hjemmesider eller når der skal udvikles andre nye ideer. 

Så hvem ved, måske bliver den næste nye hotte app eller forretningsidé udviklet på den nye iværksætterefterskole, hvor 90 elever elever i år arbejder med kompetenceområder som IT, webdesign og business, ud over 9.-10. klasseundervisningen.

Borgmester Steen Hasselriis gav i sin åbningstale udtryk for stor beundring for initiativet og ildsjælenes indsats for at stable skolen på benene efter mere end tre års arbejde, og bestyrelsesformand Michael Lange mente, at  initiativtagernes høje energiniveau er med til at sikre NNYs fortsatte eksistens. /an

 

 

 

 

To af skolens igangsættere og nuværende ledere, Dennis Persckhe og Jane Holstein, fortæller om fortsat stor søgning til NNY.
To af skolens igangsættere og nuværende ledere, Dennis Persckhe og Jane Holstein, fortæller om fortsat stor søgning til NNY.

Publiceret: 11. Oktober 2017 11:18

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt