Emil Aagaard Ptak med kunstnernavnet ’Prettyboy’ kæmpede bravt og havde sin modstander til tælling - men det var ikke nok til en sejr i debut’en som elitebokser. Arkivfoto Quvang
Emil Aagaard Ptak med kunstnernavnet ’Prettyboy’ kæmpede bravt og havde sin modstander til tælling - men det var ikke nok til en sejr i debut’en som elitebokser. Arkivfoto Quvang
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nederlag i debutkamp

Emil ’Prettyboy’ Ptak havde sin modstander til tælling men tabte alligevel


BOKSNING “Emil kæmper med alt han har, er med til at skabe en rigtig herrefight, og trods at han taber med dommerstemmerne 2-1 så er jeg meget tilfreds med hans indsats”.

Sådan lød det fra træner Milo Paunovic efter at Emil ’Prettyboy’ Ptak endelig fik sin debut som elitebokser, da han fredag aften var i kamp ved et stævne i Kalundborg. Her var han oppe imod Oliver Rasmussen fra Rødovre Bokseklub.

Emil havde det svært i 1. omgang mod en meget akavet og uortodoks modstander som stod med det ’forkerte’ ben foran, noget som Emil absolut ikke havde erfaring med fra træningslokalet. Trods den uvante boksestil kæmpede Emil Ptak sig flot tilbage i kampen, og sendte sin modstander til tælling i 2. omgang. Det var dog ikke nok til at hive sejren hjem. I den tredie og sidste omgang var det Oliver Rasmussen der havde de fleste træffere, og herefter fik sejren af to af de tre dommere ved ringside.

“Emil presser på og er med til at skabe en flot kamp, han gjorde sit bedste og skal nok komme igen”, lød det efterfølgende fra Milo Paunovic.

Allerede den kommende fredag har ’Prettyboy’ chancen for at komme op på ’hesten’ igen.

Her er han sammen med klubkammeraterne Marko Popovic og Aleksandar Sandic tilmeldt et stævne i Jyllinge.

I skrivende stund er det dog uvist om der findes modstandere til de tre nævekæmpere fra Stålbyen.


Publiceret: 06. Februar 2018 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt