Søren Rytter og Anders Blichfeldt arbejder på et fælles flashback på Bryghuset. Privat foto
Søren Rytter og Anders Blichfeldt arbejder på et fælles flashback på Bryghuset. Privat foto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Musikalske venner spoler tiden tilbage


SHOW De har været venner, siden de i 1970erne var genboer i Store Karlsminde  ved Hundested, og flere gange er deres musikalske veje blevet krydset.

Søren Rytter er forsanger i GasNas, og Anders Blichfeldt er som bekendt frontmand i Big Fat Snake, og den 12. oktober går de på Halsnæs Bryghus’  scene sammen til en anderledes musikalsk fortælling.

“En musikalsk fortælling fra Store Karlsminde til Hundested,” forklarer de to musikalske venner.

Anders Blichfeldt og Søren Rytter er gået sammen om at sætte en sætte et show op – om to gamle venners fælles oplevelser.

”Velkommen til en fortælling suppleret med de sange, som var i tiden og dem, vi alle hørte på vores værelser; radio, kassettebånd, vinylplader 45- 33- 78-flashback. Om hvordan vi mødtes og om, hvordan vi startede med at spille musik, som på forskellig vis har påvirket hele vores liv indtil nu.”

 De mødtes første gang i 1972 i Store Karlsminde, og meget hurtigt blev det ud over cykler, knallerter - og piger - musikken som havde deres store interesse.

Blichfeldt og Rytter gik allerede dengang op i udstyr og  øvning, for den første koncert skulle gøres rigtigt og helt i tidens ånd - dengang “Jolly cola og rygning var sundt.”

På scenen vil de spole tiden tilbage og underholde med sange, de troede, de havde glemt, men som nu popper op igen. /an

 


Publiceret: 16. Maj 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere