Bankrøverne Bonnie og Clyde var måske ikke helt opdateret på nyheden om, at mange nymodens  banker ikke har kontanter, da de to forbrydere trængte ind i Danske Bank. Udbytte: Chokolademønter.
Bankrøverne Bonnie og Clyde var måske ikke helt opdateret på nyheden om, at mange nymodens banker ikke har kontanter, da de to forbrydere trængte ind i Danske Bank. Udbytte: Chokolademønter.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Musicalstjerner røver bank


HANDS UP! Tidlig mandag morgen før filialen åbnede trængte to udklædte unge mennesker ind i Danske Bank på Nørregade i Frederiksværk med håndvåben af tvivlsom karakter. De lignede til forveksling serieforbryderne Bonnie & Clyde og truede de to bankansatte til at udlevere adskillige chokoladeguldmønter i en medbragt lærredssæk.

Ingen led overlast ved røveriet, de fik sig et godt grin, for det hele var bare en gimmick som optakt til Frederiksværk Gymnasium og HFs musicalopsætning af Bonnie & Clyde.

Meget snart går det løs i Gjethuset, når over 100 elever og lærere fra Frederiksværk Gymnasium og HF opsætter musicalen ”Bonnie & Clyde”. De to hovedrolleindehavere Nadja Krogsgaard Larsen  og Jannick Elleholm Rytter Krøjen, begge fra 2.P, glæder sig til premieren d. 15. og hele optrinnet i banken var aftalt på forhånd og var en øvelse i at spille brutale røvere.

Sammen med deres kammerater øver Nadja og Jannick på højtryk efter skoletid og i weekender på stykket, som indeholder både drama, vold, kærlighed og god musik og sang, lyder det fra skolen. /an 

   

 

Fotos: Fr.værk Gymnasium og HF
Fotos: Fr.værk Gymnasium og HF

Publiceret: 06. November 2017 13:37

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt