Guldsmed på Hundested Havn Christina Bendix roser kommunens gratis tiltag med mentorordningen. Foto: JP Thiede
Guldsmed på Hundested Havn Christina Bendix roser kommunens gratis tiltag med mentorordningen. Foto: JP Thiede
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mentorordning: Meget positivt med gratis tilbud

Christina Bendix glad for mentorordningMENTORORDNING For nyligt berettede Halsnæs Avis om firmaet Vilhelm-Hertz Krykken, hvis ejere Kristoffer Vilhelm Pedersen og Thomas Hertz har meldt sig ud af Halsnæs Kommunes mentorordning efter en række dårlige erfaringer.

Guldsmed Christina Bendix, der i juli åbnede guldsmedebutikken “Bendix Copenhagen” på Nordre Beddingsvej på Hundested Havn, har omvendt haft gode oplevelser med ordningen, som hun benytter løbende.

“Jeg har mødtes tre gange med mentoren. Jeg har sat ham ind i branchen og fortalt om mit firma, og det er sundt, at der kommer andre øjne på, som ser tingene udefra, for som enkeltmandsfirma kigger man ofte meget indad,” fortæller Christina Bendix.


Konkret og bredt udbytte

Det udbytte, hun får fra mentoren, omfatter både sparring, konkrete og lavpraktiske råd, fremadrettet målsætning, brugen af marketing og medier samt et bredere syn på firmadriften.

“Ting tager tid, og det er en proces, man ikke kan forcere. Jeg vil fortsætte med at mødes med mentoren indimellem. Det, at man som ny virksomhed får tilbudt en sådan gratis ordning af kommunen, synes jeg er meget positivt,” siger guldsmeden.

Halsnæs Kommunes mål med ordningen er at skabe et Halsnæs-erhvervsmentornetværk, der dels bidrager positivt til Halsnæs Kommunes vækst og udvikling, dels løfter Halsnæs i diverse undersøgelser om erhvervsklima.


Publiceret: 14. November 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere