Alle er velkomne til medlemsmødet. Foto: Privat
Alle er velkomne til medlemsmødet. Foto: Privat
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Medlemsmøde i Frivilligcenteret


MEDLEMSMØDE Frivilligcenter Halsnæs inviterer tirsdag 21. marts kl. 16.30–18 til medlemsmøde i Frivilligcenteret Valseværksstræde 5a, 3300 Frederiksværk

Frivilligcenter Halsnæs ønsker at styrke samarbejdet med og mellem medlemsgrupperne af frivillige, og at de enkelte medlemsforeninger og grupper har mulighed for at få indflydelse og ”ejerskab” af Frivilligcenterets hus og diverse aktiviteter i huset og rundt i kommunen.

Frivilligcenteret ønsker et højt aktivitetsniveau blandt andet defineret af medlemmernes og borgernes ønsker, og i frivilligcentrene rundt i landet løftes opgaverne i fællesskab mellem de frivillige og nogle få ansatte.

Derfor inviteres både medlemmer og eventuelt kommende medlemmer, som har tid, overskud, og lyst til at give en hånd med til at planægge:

-Femårs fødselsdagsarrangement 22/4

-Krudtværks Festivallen: Planlægning samt praktisk udførelse

-Frivillig Fredag: Planlægning samt praktiske opgaver.

-Netværkscafe eftermidage/ aftener hvor frivillige og foreninger lærer hinanden at kende med henblik på samarbejde og viden om hinandens aktiviteter

-Andre ideer til aktiviteter

-Sammensætte en gruppe af frivillige, der kan løfte af nogle af de praktiske opgaver i huset

Foreningen håber, at medlemsforeningerne og grupperne og eventuelle nye potentielle medlemmer har lyst til at være med til at skabe liv, engagement og gode aktiviteter for frivillige og sårbare borgere.

jent@lokalavisen.dk


Publiceret: 17. Marts 2017 10:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt