Sølvvinder Maria Willumsen med bronzevinderne Mathias Holck og Emil Jakobsen
Sølvvinder Maria Willumsen med bronzevinderne Mathias Holck og Emil Jakobsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Maria gav svensken kamp til stregen

Heros i hårdt selskab ved Knalletræffen i BoråsBRYDNING Atletklubben Heros havde syv brydere i aktion da det store svenske stævne Knalletræffen blev afviklet i Borås i lørdags.

I det stærkt besatte stævne var Heros' pige Maria Willumsen den der gjorde det bedst.

Maria Willumsen blev presset til det yderste i alle sine kampe, men via flot fight blev de langt mere rutinerede svenskere nedlagt, nærmest en efter en. Slutteligt endte Maria Willumsen med en meget velfortjent sølvmedalje om halsen. En flot præstation.


Flot comeback

10-årige Mathias 'Machina' Holck, der som Maria er ganske ny ved de større stævner, leverede også fornemt i sin vægtklasse.

Han kæmpede sig frem til kamp om bronzemedaljen, og præsterede her et vanvittigt comeback.

Han kom bagud 0-10 i bronzematchen og var tæt på at tabe på teknisk fald (12 overskydende point), men kæmpede sig tilbage og fik reduceret til 6-10 inden pausen.

Et par taktiske finesser fra træner Edgar Melnukov og assistent Flemming Nielsen blev fulgt til punkt og prikke efter pausen. Mathias Holck udlignede til 12-12 og lagde kort efter sin modstander ned til en faldsejr.

Både Maria og Mathias bestod i sidste weekend, Dansk Brydeforbunds teknik mærke i sølv, og må nu stille op til DM d. 18- 19 marts.

Emil Jakobsen kunne efter en jævn dag på kontoret ligeledes glæde sig over en bronzemedalje.

Mads Jakobsen måtte sande, at rykket fra drenge til ungdom ikke er let, han måtte i 54 kg. sande, at de noget ældre drenge var for stærke fysisk for ham, Victor Christensen kunne ikke følge op på den seneste tids gode resultater og måtte som Alexsander Øbro og Mathias Rasmussen rejse hjem rigere på erfaring, men uden metal i tasken.


Publiceret: 06. Februar 2017 10:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt