Annette Eriksen (th.) har overtaget firmaet fra den tidligere ejer, Karen Riishede, der trækker sig som indehaver. Foto: Privat
Annette Eriksen (th.) har overtaget firmaet fra den tidligere ejer, Karen Riishede, der trækker sig som indehaver. Foto: Privat
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokal konsulent overtager firma


OVERTAGELSE Specialkonsulent Annette Eriksen fra Frederiksværk overtager 1. marts 2017 virksomheden “KC kurser og mentor”, der leverer individuelle mentorforløb og afklaringsforløb til især kommunerne.

“Vi tilbyder erhvervsrettede kurser og afklaringsforløb både som individuelle og mentorforløb som støtte for unge, voksne og såkaldt svage borgere, så de kan få fodfæste og retning i deres liv og arbejdsliv.”

“Vi tilbyder ydelser til bl.a. Halsnæs Kommune, som er kunde hos os, men også til private. Ydelserne leveres hos kunderne, så virksomheden har ingen fysiske rammer, men er beliggende i Frederiksværk,” forklarer Annette Eriksen.

Den nye firmaejer har tidligere arbejdet med undervisning samt været direktør i en kursusvirksomhed.

“Vi har fokus på borgere med diverse udfordringer, som står uden job. Vi støtter dem ind på arbejdsmarkedet på forskellige vilkår,” siger Annette Eriksen.


Publiceret: 24. Februar 2017 13:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere