Der meldes udsolgt til Lis Sørensens koncert i Gjethuset på torsdag. Foto Per Sørensen
Der meldes udsolgt til Lis Sørensens koncert i Gjethuset på torsdag. Foto Per Sørensen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lis Sørensen fylder Gjethuset

Med et fantastisk bagkatalog af sange og en ny plade på gaden meldes der nu udsolgt til Lis Sørensens koncert torsdag aften


KONCERT Når Lis Sørensen og hendes uundværlige orkester tager hul på turné sæsonen 2017 er der nye sange på sætlisten og en selvfølgelig vilje til at ville nå nye højder på spillestederne.

Heriblandt i et udsolgt Gjethuset torsdag aften, hvor Lis Sørensen har sin faste og fremragende holdopstilling, bestående af Jette Schandorff, Poul Halberg,Jonas Krag, Steen Rasmussen og Jan Sivertsen, med sig.

Med en imponerende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Et repertoire der udvides med nye sange på det længe ventede album der udgives i disse dage.

Mere end en million album har hun solgt gennem karrieren, og med årene har Lis Sørensen indset, at hendes virkelige drivkraft er mødet med publikum. Når hun fra scenen mærker sangene tage fat i publikum, så tager de også fat i Lis Sørensen selv. Disse øjeblikke opsøger hun, og derfor optræder Lis Sørensen nu efter fire årtier mere flittigt end nogensinde før.


Publiceret: 18. Marts 2017 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt