Herospigerne Maria og Clara havde fornøjelsen af fristilstræning med bl.a. OL-sølvvinder Mark O. Madsen
Herospigerne Maria og Clara havde fornøjelsen af fristilstræning med bl.a. OL-sølvvinder Mark O. Madsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Landstræner på gæstevisit

Szymon Kogut lagde vejen forbi Heros’ lokalerBRYDNING i forbindelse med weekendens Krudtværksfestival var der gang i den i AK Heros’ lokaler på Syrevej.

Således var den landstræner Szymon Kogut for en kort stund tilbage i Heros på en kort gæstevisit.

Fredag aften havde Szymon et træningspas med nye og håbefulde atleter fra hele Sjælland, og efter masser af sved på panden, var der hygge i klublokalerne på tværs af de forskellige klubber.

Lørdagen startede med fælles morgenmad, hvorefter Szymon stod for endnu et træningspas med de unge drenge. Herefter skulle de nylærte færdigheder prøves af i et lille ministævne, hvor alle drengene fik en forsmag på hvad der venter, når de for alvor skal prøve kræfter ved et brydestævne.


Pigeduo i mesterlære

Samme lørdag var Heros’ to dygtige piger Maria og Clara i Kolding til en dag med fristilstræning under den ukrainske mester Taras Cut.

Her havde de to piger fornøjelsen af to heftige træningspas, et arrangement der virkelig gav de to humørbomber en på opleveren og samtidig et boost til de kommende træningstimer.

Således var Clara og Maria de to eneste pigebrydere i en flok der talte 30 drønstærke mandfolk. Blandt disse var OL-sølvvinder Mark O. Madsen der er en ganske habil fristilsbryder efter han for et par år siden trænede op til sin MMA-debut.

Det til trods lykkedes det Maria, at få Mark O. Madsen ned med nakken ved et enkelt tilfælde. Mon han holdt lidt igen, det gjorde han nok.


Publiceret: 13. September 2017 10:44

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere