DEBAT: Godt nyt på skoleområdet

Kim Jensen, Næstformand i Konservativ vælgerforening

SKOLER Byrådet har nu vedtaget at opløse Arresø skole og igen indføre to selvstændige skoler henholdsvis Magleblik skole og Ølsted skole.

Denne beslutning kan jeg kun bakke op om, og glæder mig over at man igen har en separat skoleledelse på hvor sin skole, som i mine øjne er nødvendigt for at drive en skole.

Endvidere mener jeg at man styrker vores lokal samfund i Ølsted, ved at man nu kan tilbyde at udskolingen på Ølsted skole, det er muligt at der ligger nogle udfordringer i dette, ved at man risikere at havde nogle klasser med få elever, men lad os håbe at boligudviklingen I Kregme syd vil få en positiv indflydelse på dette.

Når denne øvelse er gennemført er alle skoler blevet selvstændige igen, og jeg er udmærket bekendt med, at det var en sparerøvelse, der i tidernes morgen krævede dette, men vores folkeskole har også lidt under dette.

Men det er glædeligt at vores folkeskole bliver opgraderet, og dette også selvom jeg er stor tilhænger at man kunne tilbyde undervisning på privatskoler i vores lokal område.

Publiceret 01 February 2019 09:19