DEBAT: Højlydte klager over inhabilitet

Af Birger Jarulf, Schiøler Lincksvej 3, Evetofte

KLAGESAG For ca. 2 ½ år siden klagede Anja Rosengreen til Administrationen over Walter Christoffersens habilitet i forbindelse med behandling af en sag vedrørende Frederiksværk Camping.

Man mente at da Walter selv ejer en campingplads, kunne han ikke adskille sine egne interesser som campingpladsejer fra byrådsarbejdet. Administrationen afgjorde at der ikke var noget problem med Walters habilitet.

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR TIL SAGEN OM INHABILITET

Det blev Anja Rosengreen så fortørnet over, at hun meget højlydt og meget offentligt klagede over administrationens afgørelse til Ankestyrelsen. Nu er Ankestyrelsens afgørelse kommet, med en blank afvisning af Anja Rosengreens klage, med den tilføjelse at der skal rigtig meget til før en byrådspolitiker bliver erklæret inhabil.

Som en af de længst siddende byrådspolitikere har Anja Rosengreen selvfølgelig vidst det. Så formålet kan kun have været at fremstille Walter som en mand, der blander sin private forretning ind i byrådsarbejdet.

Så kære Anja: Når man beklikker en mand på hans hæderlighed, klager over ham og får sagen afvist som åbenbart ubegrundet - skal man så ikke sige undskyld?

Eller er sådan en infam opførsel - noget man bare gør i SF?

Publiceret 09 January 2019 00:00