DEBAT: Varme hænder når de er bedst

Af Lene Møller, Asserbo

PLEJE Mandag den 10. december lukkede min mor sine øjne; for sidste gang i denne verden. Hun gennemgik et sygdomsforløb på +2 måneder. Vi kunne alle se, hvilken vej det gik og det kunne min mor også. Hun var opsat på, at afslutte rejsen i eget hjem.

Derfor ligger det mig meget på sinde, at sende den varmeste tak til vores sundhedspersonalet som gjorde dette muligt og på en måde, hvor vi oplevede den største hjertevarme, forståelse og omsorg og det fra et ellers til tider udskældt sundhedssystem.

Igennem de 2 måneder, og især den sidste uge inden vi sagde farvel, var der meget fagpersonale i mine forældres hus. Nogle kom flere gange dagligt og udover at der altid blev taget vare på min mor og hendes sygdom, så var der også overskud til lige at tage sig af min ”gamle” far, som selvfølgelig er i stor sorg over situationen. Det har haft stor betydning for os. Vi har oplevet en fantastisk opbakning fra bl.a.

Mors ”huslæge” Michael Bjarnhof

Sygeplejersker fra Halsnæs Hjemmepleje

Assistenter fra Estrids pleje med hjælp til personlig pleje

Tusind tusind tak for jeres professionalisme, omsorg og store empati.

En svær tid er vi på vej igennem, for det er hårdt at miste; for min far sin kone og for mig min mor, men meget nemmere, når man har så mange varme hænder omkring sig, og får så stor opbakning fra skønne, omsorgsfulde og professionelle mennesker som jer.

Publiceret 07 January 2019 13:52