DEBAT: Vi skal værne om kanalmiljøet

Af Inge Hansen, Ahornvej 6, Frederiksværk

KANALEN Fredag gik jeg langs med kanalen og undrede mig over, at der var sat en mængde 4 m lange træskeletter op langs med fortovet et stykke fra træerne. På den side, der vender mod fortovet, er der siv/halm, der ser rimeligt pænt ud. Fra Allégade og alle P-pladserne ser man ind i bagsiden af træskeletterne, der bærer sivene. Det ser forskrækkeligt ud! Alt for stort, kedeligt og afvisende. Hvis jeg var gæst i byen, ville jeg studse over en sådan modtagelse, der tilmed hindrer udsigten til kanalen.

Naturligvis er det vel gjort for at beskytte træerne mod evt. salt, men hvad var der galt med de langt mere diskrete måtter, der før har stået om træerne? Når kommunen mangler penge, hvorfor bruger man så midler på at få bygget ca. 70 træskeletter med siv på, holdt oprejst af jernstolper? Tilmed står de alle på store stykker plastik.

Det kan vi så måske få lov at se på, til det bliver forår. Meget beklageligt! Det må også genere den æstetiske sans hos mange af kommunens folk, der hvert år glæder os alle med meget smukke blomsterrabatter. Vi skal værne om det unikke kanalmiljø, og ikke ødelægge det med dette uskønne tiltag!

Publiceret 10 December 2018 09:12