Kjeld Haslund, C

Kjeld Haslund, C

DEBAT: Pres på politikerne virker

Af Kjeld Haslund, Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti Frederikssund og Halsnæs

TRAFIK Dette er en gammel sandhed, som stadig virker. For er der noget, politikere er bange for, så er det at miste deres stemmer, for så mister de deres levebrød.

Nu kan vi se, at alle Nordsjællandske politikere på Borgen er vågnet op til dåd, og pludseligt går ind for at Kregme-rundkørslen skal ordnes. Det sker i forbindelse med, at VVM-rapporten for Kregme-rundkørslen NATURLIGVIS viser, at det er samfundsmæssigt rentabelt at udvide rundkørslen, så døgntrafikken på 19.000-20.000 biler kan komme hurtigere igennem rundkørslen.

Jamen kære politikere på Borgen, nu siger I, at jeres positive holdning skyldes den længe kendte offentlige hemmelighed, at det er økonomisk rentabelt at ordne Kregme-rundkørslen. Hvis dette var hele sandheden, så vil det vel også sige, at I ikke ville bygge alle de urentable motorveje i Jylland? NEJ – det vil det vist ikke sige, for de motorveje blev jo bygget, og de står jo tomme som forudsagt.

Sandheden er snarere, at de nordsjællandske politikere på Borgen er blevet meget nervøse – fordi vi er rigtig mange, der har lavet et stort politisk pres på den elendige infrastruktur her Nordsjælland. De har ladet stå til i flere årtier. Nu vil de prøve at stå frem som helte – men de er gennemskuet.

Kom nu i gang - Danmark kommer til at tjene penge på, at

- ordne Kregme-rundkørslen

- lave en gratis bro i Frederikssund

- bygge Frederikssundmotorvejen helt til Frederikssund.

Kære politikere på Christiansborg: Danmark mister penge for hver dag, I lader stå til.

Publiceret 08 November 2018 09:20