DEBAT: Byd løs på boligerne

Pia Rye, Hundested

DAB har oplyst at Høje Tøpholm`s lave blokke nu er i udbud. Den ultrakorte udbudsperiode er fra starten af august til midten af september 2018. Udbuddet kan følges via EjendomsWatch, men sært nok er salgsannoncen endnu ikke slået op, hvilket DAB undlader at give en forklaring på.

Er salget mon aftalt på forhånd? DAB har tidligere nævnt at blokkene forventes at indbringe 20 mio. kroner, men dette ønsker de ikke at gentage nu. I stedet oplyser DAB, at de har indhentet en mæglervurdering, men at det ikke er sikkert at denne sum kan opnås i forbindelse med salg.

Det bliver uden tvivl svært at få bud uden salgsannonce. Gad vide hvad DAB venter på?

Og hvorfor så kort en udbudsperiode? Beliggenheden er fantastisk med udsigt til fjord, mark og eng fra de store sydvestvendte, lukkede altaner med skyderuder. Der er få trin til de arkitekttegnede, og ældrevenlige lejligheder og der er kun 5 min. til tog og Rema. Der er kolonihaver som koster kr. 300,- om året i leje, haveforening, byttebutik, beboercafe, madklub, strikke/hækle klud, hundelegeplads med agilitybane, oplyst basketballbane, fodboldbane, aktivitetskælder med sociale arrangementer, vaskeri og meget mere.

Der er pt. ca. 4 års ventetid på de eftertragtede lejligheder, og der er tilstrømning af modne enlige som trives i de mange sociale fællesskaber som Høje Tøpholm byder på.

Byd løs, mens tid er, for udbudsperioden slutter 13. september 2018.

Publiceret 17 August 2018 10:23