DEBAT:

Hvad blev der af kultur- og sportsbyen?

Af Jesper Kirkebye Andersen, Idrætsordfører Radikale Venstre Halsnæs

IDRÆTSFACILITETER Her snart et halvt år efter kv17, sidder jeg tilbage, og jeg er sikkert ikke den eneste, med en underlig fornemmelse og til tider en mistet tro på at de nyvalgte politikere i Halsnæs har troen, håbet og vil udvikle sporten, sundhedsområdet og ikke mindst sportsfaciliteterne i kommunen.

Hvad blev der af den til tider positive omtale fra forskellige politikere om Sport Halsnæs"s projekt “Kultur og sportsby” ?

Blev de ikke valgt ind eller ønsker de bare ikke mere udvikling af kultur og sport?

Jeg savner, at der bliver meldt klart ud fra formand, udvalg og byrådet, hvad har man tænkt sig at gøre for at styrke sporten, kulturen og sundhedsområdet!

Vi er vidner til, at i de fleste omegns kommuner er man i fuld gang med at bygge nye sportsfaciliteter. Det vil tiltrække mennesker, de vil at nærområdet udvikler sig, butikker og foreningsliv blomstrer op, folk kommer langvejsfra for at benytte faciliteterne, det er ikke bare penge i kassen, det er også med til at løfte niveauet i egne rækker.

Vores børn og unge idrætsudøvere har godt af at se op til nogle som faktisk er over deres eget niveau.

Så kom nu borgmester, udvalget for Kultur, Idræt og Demokrati og resten af byrådet, kom ud af busken og fortæl de mange børn, unge og ikke mindst deres forældre om forholdene bliver væsentligt forbedret her i Halsnæs, de skal om kort tid tage stilling til næste sæson, hvor skal deres børn dyrke sporten henne?

Husk på, at rigtig mange forældre til de unge mennesker også lige lægger deres daglige indkøb, fitness med mere, der hvor børnene er, når de alligevel er ude og køre om børnene. Lidt ærgerligt Halsnæs går glip af det.

Troen, håbet og en spændende fremtid for sporten i Halsnæs, vi kan godt! jeg tror på det.

Publiceret 10 April 2018 00:00