Debat:

Udokumenterede påstande

Jørgen Martens, Ved Gærdet 3, Frederiksværk

INDVANDRERE/FLYGTNINGE Mette Thiesen, som er spidskandidat for Nye Borgerlige her i området, havde forleden et ret hadefuldt læserbrev, som afslører stor uvidenhed om forholdene for indvandrere/flygtninge i Halsnæs Kommune.

Hun kritiserer, at politikerne sidder på hænderne, mens uintegrerbare muslimske udlændinge er vandret ind over vores grænser og ind i vores boligområder, daginstitutioner og skoler.

Nye Borgerlige vil sikre et fuldt asylstop (ikke bare et asylstop, men et “fuldt”).

Tak spids for en påstand helt uden indsigt. Her i Halsnæs Kommune - både Frederiksværk og Hundested - har vi adskillige velintegrerede flygtninge med asyl. Mange af dem fra Syrien.

Min kæreste og jeg påtog os som medlemmer af “Gæstfrie i Halsnæs” at tage imod en sådan familie fra Syrien for to år siden. De kunne ikke er ord dansk dengang. Inden der var gået 8 måneder talte hele familien (far, mor og fire store døtre) flydende dansk.

Far og mor har fået jobs som medhjælpere på et cafeteria samt en skolekantine i byen. De to store piger fik først jobs som avisbude kl. 5 om morgenen. Nu er de 'avanceret' til jobs, når de har fri fra skole, på grill-caféen ved rundkørslen.

Tilsvarende gode historier kender man også fra Hundested

En anden familie har åbnet en take-away restaurant, kaldet Lille Latakia, som er ret populær.

Hvordan får du disse fjendtlige holdninger? Du kender garanteret ikke en eneste af disse personer.

Du har som overskrift “Tallene er skræmmende - men ikke overraskende”

Hvad baserer du de udokumenterede påstande på, Mette Thiesen ?

Venlig hilsen Jørgen Martens - hvis forfædre kom fra Sverige og Tyskland

Publiceret 03 April 2018 00:00