DEBAT:

Maria og Daniella har ret - det er et farligt sted

Rigmor Bækholm, Fasanvej 5, 4000 Roskilde

TRAFIK "Sæt nu farten ned," siger Maria og Daniella fra Maglehøjbebyggelsen, der ofte passerer forgængerovergangen ved McDonalds i Frederiksværk.

Hvor har I ret!

Vi bilister kører for hurtigt ind mod rundkørslen og overgangen. MEN som bilist, der nu har kørt på denne strækning gennem 10 år, har det fra første dag undret mig, at en by som Frederiksværk tilsyneladende ikke af sig selv kan finde ud af at gøre noget ved dette oplagte problem.

Der ligger en bebyggelse med mange ældre og børn, som står og venter og venter på at komme sikkert over dette trafikerede sted - og der er absolut intet gjort for dem i de år. Jeg tror ikke, jeg kender andre så farlige steder, hvor man ikke i det mindste har prøvet at finde en eller anden løsning for de gående.

Det mærkelige er, at der er de samme problemer - måske endda værre - for de gående ved den næste rundkørsel med de 5 veje ud mod Halsnæs. En ordentlig gangbro, eller måske en tunnel vil nok være den bedste løsning. Betyder de borgere på den anden side af vejen i Maglehøj slet ikke noget i Frederiksværk?

Publiceret 24 February 2018 14:00