DEBAT:

Sundhedshuset skal placeres centralt

Af Peer Pedersen, Baggersvej 43, Frederiksværk

INDFLYTNING Glæden er stor hos borgmester Steffen Jensen og den afgående borgmester Steen Hasselriis samt folketingsmedlem fra Venstre, Hans Andersen, valgt i Nordsjælland, over at Energitilsynet  skal flytte til Frederiksværk, ingen af dem tænker på de borgere der har valgt dem.

Steffen Jensen ser hen til at motorvejen mod København bliver forlænget og derved kan tilføre flere biler lastbiler og modulvogntog, som han holder meget af, ud på den i forvejen overbelagte vej imellem Hillerød og Halsnæs.

Steen Hasselriis mener at det er bedre at tilføre kunder til handelslivet end det er at service de nuværende borgere.

Borgmester Steffen Jensen (S) mener at Sundhedshuset (det gamle sygehus) har en placering der gør det let for de nye medarbejdere i Energitilsynet at komme fra offentlig transport til og fra arbejdet men er tilsyneladende ligeglad med at det for de syge Halsnæs borgere bliver næsten umuligt, eller med meget store omkostninger at komme til behandling på den nedlagte Storebjerg skole i Hundested.

Medarbejderne der bliver flyttet fra Sundhedshuset til Hundested vil få, for de fleste meget længere på arbejde, en øget belastning af vore veje, hjemmeplejen vil skulle bruge mere tid til transport rundt til brugerne, hvilket vil betyde at kommunen skal købe flere biler med hyppigere service, samt have flere medarbejdere, på grund af de lange afstande til den anden ende af kommunen, akut sygeplejersken vil få en øget udryknings tid . Der er kun kommunens nuværende skatteborgere til at betale disse regninger.

Vi kan ikke forvente at Energitilsynets medarbejdere vil flytte til Halsnæs, som også Steen Hasselriis har udtalt.

Både den nedlagte Storebjergskole og den nedlagte Kregme skole vil kunne rumme de ca. 80 medarbejdere fra Energitilsynet, en placering i Kregme vil betyde at medarbejderne vil  genere den lokale befolkning mindst muligt, få en kortere vej til og fra arbejde, samt vil spare både penge og tid, både ved at benytte offentlig transport eller privat kørsel.

                                                                

Publiceret 25 January 2018 07:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV