DEBAT:

Halsnæs får statslige arbejdspladser

MF Hans Andersen, valgt i Nordsjællands Storkreds (V)

UDFLYTNING Venstre og regeringen tager nu hul på runde to af udflytningen af statslige arbejdspladser – og pilen peger mod Halsnæs. For Energitilsynet flytter til Frederiksværk med 78 medarbejdere. I Halsnæs har vi har brug for vækst og udvikling. Derfor har jeg også presset på for, at vi får nogle statslige arbejdspladser i vores retning, som kan bidrage med at få gang i væksthjulene.

Første runde af udflytningen er gået godt, og der er allerede gode erfaringer at trække på. Derfor er det også ganske fornuftigt, at vi nu endnu en gang sætter knappenåle i danmarkskortet. For der er brug for det ude i lokalområderne som Halsnæs Kommune. Det vil ikke mindst betyde øget omsætning i butikkerne og hos servicevirksomhederne, og hvis medarbejderne rykker teltpælene op og rykker mod Halsnæs Kommune, ja så kan vi byde varmt velkommen til nye tilflyttere. Listen over de gode argumenter er lang, og derfor glæder det mig, at vi kan ånde lettet op, for nu er turen kommet til Halsnæs Kommune.

Venstre og regeringen vedtog i 2015 danmarkshistoriens største udflytning af statslige arbejdspladser, og nu skruer vi atter op for den lokale vækst udvikling ved bl.a. at flytte 78 medarbejdere fra Energitilsynet til Frederiksværk. Det er sund fornuft, at de statslige arbejdspladser rykker tættere på borgerne og bliver fordelt ud over hele landet, så vi kan få et Danmark i balance. Og næste hug vil komme alle borgere i Halsnæs Kommune til gavn, når vi kan gøre listen over statslige arbejdspladser i Halsnæs længere.

Publiceret 17 January 2018 13:17

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV