DEBAT:

Vi er kede af at skoleboden lukker

Af Marvin 1.H, Melby Skole

SKOLEBOD Hej nye Borgmester. I min klasse har vi talt om, hvor kede vi er af at skoleboden på Melby Skole skal lukkes. Vi er blevet vant til at få noget rigtig lækkert og frisk mad, og hvis vi har glemt vores madpakke, kan vi altid købe noget i boden.

Nu skal vi have mad, som skal bestilles i forvejen og som kommer med en lastbil, så det er ikke frisk mad.

Vi tror det kan være svært at sidde i skolen og være sulten fordi man har glemt sin madpakke og så kan man jo næsten ikke lære noget. Når vi køber i vores bod, får vi smagt noget forskelligt mad, fordi der er dagens ret. Vi får også smagt mad, som vi bare kender. Hvis vi skal bestille mad på forhånd, ender vi nok bare med at bestille det vi kender.

Vi håber du vil tænke på om du kan skaffe nogle penge så boden kan fortsætte.

(Indlægget er skrevet sammen med klassekammerater og lærer)

SVAR FRA DEN NYE BORGMESTER

Kære Marvin og 1.H: På sidste byrådsmøde den 28. november 2017 besluttede vi følgende:

Der er i budget 2018-2021 afsat 1 mio. kr. årligt til at understøtte kantinedriften på skolerne. Pengene fordeles med en grundtildeling på 150.000 kr. til hver skole/afdeling og de resterende penge fordeles ift elevtallet.

Pengene er til rådighed 1.januar 2018. Skolerne kan således disponere over pengene, og de kan indgå i planlægningen af fremtidens kantinedrift. Det er op til hver enkelt skole/afdeling at finde sin egen løsning. Skolerne meddeles dette umiddelbart efter beslutningen.

Hvilket tilbud der skal være gældende fra 1. januar 2018 drøftes i skolebestyrelsen i næste uge. Skolelederen giver administrationen en tilbagemelding 9. december.

Det er derfor op til den lokale skolebestyrelse og ledelse at beslutte i hvilken form skolekantinerne skal drives efter 1.1.18.

Jeg er sikker på, at de sammen vælger en god løsning for Melby skole.

Med venlig hilsen

Steffen Jensen (A)

 

Publiceret 06 December 2017 10:15

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV