Venstre skilter for et Danmark i bedre balance

Hans Andersen, Fyrrebakken 24 3600 Frederikssund

Af MF Hans Andersen, beskæftigelsesordfører og valgt i Nordsjælland Storkreds (V)

Venstre vil skabe et Danmark i bedre balance. Skabe vækst, udvikling og arbejdspladser i hele landet - fra Haderslev til Halsnæs. Derfor har vi gennemført en række tiltag, der giver landdistrikterne et løft. Og nu vil vi gøre det nemmere for virksomheder og foreninger at reklamere ved landeveje i landdistrikterne.

Vi har allerede taget store skridt, som også gavner i Halsnæs Kommune. Vi har fx moderniseret planloven, hvilket giver mere frihed til at råde over sin egen grund i kystområder. Og det har dermed skabt nye udviklingsmuligheder fx for restaurationsbranchen. Sammen med en række andre initiativer har det været med til at drive Danmark i en bedre retning og givet hele landet en bid af opsvinget. Det seneste år er beskæftigelsen steget i 93 ud af 98 kommuner.

Vi skal blive ved med at understøtte den gode udvikling, og derfor vil vi nu gøre det nemmere for virksomheder og foreninger at reklamere ved landeveje i landdistrikterne. For i dag er det en stopklods for lokale erhvervsdrivende, at reglerne, for hvor man må placere sit reklameskilt, er for rigide.

Derfor flytter Venstre endnu en fod fra erhvervsbremsen, så erhvervsdrivende i landdistrikterne kan dreje lidt mere på gashåndtaget for at tiltrække nye kunder. Der bliver fx bedre mulighed for at sætte særlige vejskilte, der viser hen til den lokale slagter, bager eller købmand.

Venstre vil skabe vækst, udvikling og arbejdspladser i hele landet – og ikke mindst i Halsnæs Kommune. Det går den rigtige vej, og nu tager vi endnu et skridt for et Danmark i bedre balance.

Publiceret 01 December 2017 13:14

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV