DEBAT:

Valget handler også om Regionen

Morten Lorenzen, spidskandidat for Radikale Venstre til byrådet og kandidat til Regionsrådet

Du skal ikke kun stemme til kommunalvalget næste tirsdag. Du skal også stemme til regionsrådet.

Regionerne skal sikre et godt sundhedsvæsen. De har også ansvaret for det højt specialiserede socialområde, den regionale kollektive trafik, opgaver i forbindelse med jordforurening, turisme og en række vækstinitiativer, som skal skabe vækst i såvel landområder som byer.
 
Jeg stiller op for Radikale Venstre til Region Hovedstaden, som nr. 4 på liste B - og mit fokusområde er, at få det sammenhængende sundhedsvæsen til at fungere. Samarbejdet imellem hospitalerne, kommunerne og de praktiserende læger skal op i et helt andet gear.  

Det sammenhængende sundhedsvæsen, skal virke som én enhed, med patienten og de pårørende i centrum. Fra mit daglige arbejde som direktør i Hjerneskadeforeningen, ved jeg desværre, at det på ingen måde er oplevelsen i dag.
 
Derudover vil jeg arbejde for at vores kollektive trafik til og fra Halsnæs forbedres i væsentlig grad. Der skal være natbusser mellem Halsnæs og Hillerød, ligesom der skal være bedre togdækning på lokalbanen, så borgere der arbejder sent kan komme hjem med kollektiv trafik. Og så skal vi gang med at se på muligheden for at teste førerløs bus-trafik i vores område. Sæt kryds ved Morten Lorenzen, liste B, når du skal stemme til Regionen.

Publiceret 12 November 2017 20:29

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV