DEBAT:

Løvdalen endnu engang...

Peter Rasmussen, Privatvej 1 3300 Frv.

Tak til Steen Hasselriis for det gode svar på mine spørgsmål angående rydning af lejlighed på Løvdalen. Du skriver at hvis der er oplyst familie eller nære pårørende, tager plejecentret naturligvis direkte kontakt til dem. Du skriver endvidere at det også er sket i det konkrete tilfælde.
Nu er det at jeg undrer mig, for på min henvendelse blev jeg oplyst om at rydningen var bestilt fordi der ikke var registreret familie eller pårørende. Begge dele kan ikke være sandt, medmindre man er advokat. Da der har været kontakt med pårørende både pr. mail, papirbreve og personlige samtaler, kan man undre sig over hvordan man på Løvdalen har vidst hvem man skulle kontakte når der ikke var registreret nogen. Jeg har ikke fundet nogen der er blevet kontaktet af Løvdalen og det er jeg heller ikke selv.
Hvis forvaltningen lyver for borgmesteren er det en meget alvorlig sag, hvis man på Løvdalen lyver for en pårørende er det også en alvorlig sag. Det hele kan naturligvis skyldes misforståelser og kommunikationsfejl. Derfor vil jeg bede dig om at få oplyst, hvem man fra Løvdalens side har kontaktet. Det vil jeg gerne oplyses om, ikke i avisen; men min adresse kender du og avisen har min mail adresse. Så kan vi få klarhed over sagsforløbet. Som nævnt, begge forklaringer kan ikke være sande.

Publiceret 03 November 2017 18:51

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV