DEBAT:

Borgmesteren er kritisk overfor kritikere

Morten Lorenzen, Spidskandidat KV17, Radikale Venstre i Halsnæs

ERHVERVSKLIMA Borgmesteren kan ikke forstå Dansk Industris måling af Erhvervsklimaet, og stiller store spørgsmålstegn ved seriøsiteten af målingen, hvor Halsnæs styrtdykker til en plads som nr 87 i landets 98 kommuner.

Det er dog bemærkelsesværdigt, at selvsamme Borgmester sidste år jublede over den fremgang vi da havde på listen fra Dansk Industri. Da blev der på ingen måde stillet kritiske spørgsmål ved undersøgelsen.

Der tegner sig et billed af en Borgmester, der ikke vil vedkende sig, at vi har problemer på en række områder, når det bliver påpeget i analyser. Vi har set hans kritiske kommentarer til rapporter om normeringer på daginstitutionerne, til KL´s ranglister over folkeskolerne i kommunen, KORA´s rapport om overforbrug i administrationen og nu til erhvervsklimaet.

Istedet burde Borgmesteren tage meldingerne seriøst, og sætte sin politiske magt ind på at få løst disse problemer og ændret det image som Halsnæs har. Det er vel een af hans kerneopgaver.

Publiceret 08 September 2017 16:36

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.