DEBAT:

En god handelsby

Kim Jensen, Konservative Halsnæs

HANDEL Frederiksværk er en handelsby som i øjeblikket går imod strømmen, dette skal kun opfattes positivt.
Frederiksværk Handelsstandsforening kan nu oplyse at alle lokaler i gågaden i Frederiksværk er udlejet, dette er jo virkelig et aktiv og virkelig god udvikling, og dette skal jo ses som resultatet af nogle dygtige erhvervsdrivende, et godt sammenhold og en særdeles aktiv bestyrelse i handelsstandsforeningen.
De handlende og bestyrelsen har formået - på trods af krise - at stå sammen og lave en række tiltag, som gør at byen udvikler sig og bliver en god handelsby, senest kunne man op til jul se, hvordan man kunne stå sammen om at få investeret i en række julehytter som skabte en god stemning.
i øvrigt har man næsten formået i Frederiksværk handelsstandsforening at få næsten 100 % opbakning til medlemskab af Frederiksværk handelsstandsforening og dette er jo særdeles flot.
Som kørende sælger i hele landet kan jeg kun sige, at der er bestemt langt imellem, at jeg har oplevet at byer på størrelse med Frederiksværk, som har udlejet alle lokaler i deres gågader. Faktisk er der rigtig mange byer, som jeg oplever det, kun har en udlejningsprocent på 50-60 af deres forretningslokaler.
Men som borger i Frederiksværk har vi et ansvar, vi har en handelsby med fri parkering, vi har et bredt udvalg af forretninger, god service, og vi har en handelsby med sit eget gavekort og derfor skal vi huske at bruge den, og ikke lade os lokke til at køre til de store og upersonlige butikscentre.
Hvis du som borger mangler eller har gode ideer eller tiltag til nye forretninger, så kan jeg kun opfordre til at man kontakter nogle af butikkerne eller bestyrelsen i handelstandforeningen, og så i øvrigt huske på: Hvis du ønsker at din lokale butik skal være der i morgen - så brug den i dag.
.

Publiceret 20 March 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV